Автосервиз София

Авточасти онлайн

Автосервиз Руди 96 гр. София е специализиран в извършването на ремонти на леки автомобили, както и на ремонти на лекотоварни автомобили. Автосервизът в София предлага пълен набор от автосервизни ремонти и автосервизни услуги.

Компютърна диагностика на автомобила - диагностика на двигател, ремонт на скоростна кутия, ремонт на АВS, ремонт на климатик на автомобил, диагностика и ремонт на запалителна система на автомобил, проверка ъгъла на запалване.

Ремонт на лекотоварни автомобили, продажба и смяна на масла и филтри. Ремонт на климатроници на автомобил, ремонт на автоелектроника.

Ремонт на електрическа инсталация на автомобил, ремонт и смяна на стартери, ремонт на алтернатори, диагностика и ремонт на ел. оборудване на двигател.

Ремонт на ходова част на автомобил, ремонт на окачване, дигностика и ремонт на кормилна уредба, диагностика и ремонт на спирачна система на автомобил.

Автосервиз Руди 96 София предлага основни и текущи ремонти на двигател и скоростна кутия на автомобил.

Гордеем се с над 15 годишния ни опит в ремонта и сервизирането на автомобили и лекотоварни автомобили.

Стремим се да предложим на клиента най-доброто съотношение на цена и качество на предложената автомобилна част. Държим едни от най-ниските цени за ремонти на двигатели и ходова част на автомобили сред автосервизите в София.