Ремонт на ходова част София

Авточасти онлайн

Автосервиз Руди 96 предлага в продажба авточасти за ходова част със следните марки:

  • MOOG
  • JAPANPARTS
  • EIBACH

Автосервиз Руди 96 извършва Ремонт на ходова част в гр. София на автомобили. Ремонт на преден и заден мост на автомобили. Ремонт на диференциал, смяна на амортисьори на автомобил, смяна на стабилизиращи щанги, смяна на носачи на автомобили.

Извършваме смяна на тампони на макферсон, смяна на спирачни дискове, смяна на носещи щанги, смяна на главини, смяна или ремонт на спирачни апарати, смяна на шенкелни болтове, смяна на втулки, смяна на тампони, смяна на шарнирни болтове, смяна на карета, смяна на джанти и гуми.

Ремонт на окачване София

От състоянието на ходовата част на вашия автомобил зависи вашата сигурност. Ако можем да си позволим един съвет от нашия автосервиз, не пестете време и пари за поддръжката на ходовата част на вашия автомобил.

Ако се нуждаете от ремонт на ходовата част на вашата кола, не се колебайте да се обадите в Автосервиз Руди 96 за да ви дадем безплатен съвет и извършим ремонта на ходовата част на вашия автомобил.

Работим само с утвърдени доставчици на доказани производители на авточасти за реомонт на ходова част от страната и чужбина. Ние винаги правим справка и доставяме частта за окачването на автомобила, която се препоръчва от производителя на най - изгодната цена за клиента.